sobota, 31. maj 2008

Turbo fantasy - jupii imamo ime!

Joj kako smo vse na trnjih. Imamo ime, in prvi komad. Starši pa so nam priskočili na pomoč pri ustvarjanju oblek za naše nastope.

petek, 30. maj 2008

Pozdravljeni naj se najprej predstavimo

Živjo!

Smo nova mlada turbo-pop zasedba z imenom TurboFantasy. Sestavljamo jo štiri dekleta: Vlasta, Marjana, Mojca in Polona. Smo iz različnih koncev Slovenije (Štajerska, Dolenjska in Gorenjska), spoznale in zbližale pa smo se v Ljubljani. Ko smo prišle v kontakt s Turbo Dušanom, ki je prav tako novi mladi glasbeni ustvarjalec na slovenski glasbeni sceni, je padla odločitev: TurboFantasy in prvi glasbeni hit- Dekleta. Za naslov Dekleta smo se odločile, ker je to prvi single, s katerim se bomo predstavile in najbolje pove vse o nas. Za pesem nameravamo v kratkem posneti tudi video spot, ki bo pisan iz zanimiv, kakor naša vizualna podoba, ki nam jo kreira Polona.
Prepričane smo, da bo TurboFantasy vnel srce marsikaterega ljubitelja turbo glasbe, saj odlično pesem Dekleta izvajamo štiri blondinke, ki smo pripravljene na žur in hec.

Najdete nas na: turbofantasy.blogspot.com

VLASTA je najbolj navihana med nami. Če je pravi žur, včasih zapleše tudi na mizi. Namig za taprave fante: tisti, ki jo bo znal dobro zasukat na plesišču, bo zavrtel tudi njeno srce. Je prava rožica, njena najljubša barva je roza.

Horoskop: škorpijonka

Najljubša hrana: nedeljska kosila z vsem kar spada zraven- goveja juha, pečenka in pražen krompir, kljub temu pa pazi na zdravo prehrano in lepo postavo

Hobiji: pleše v folklorni skupini

Želje za prihodnost: da bi imela svojo plesno šolo, v kateri se bo vrtela turbo glasba. Zanjo je že izbrala tudi ime- Vroče tačke

Kakšni fantje so ji všeč: poskočni, polni energije. Kot prava škorpijonka si želi seksi fanta, ki bo uresničil vse njene seksualne fantazije.

MOJCA je naš sonček. Tako kot barva, ki jo obožuje- rumena. Vedno je dobre volje in zna še tako zaspano družbo spraviti na noge. Odlično kuha. Njena najboljša specialiteta je jabolčni štrudelj, s katerim se vse rade posladkamo.

Horoskop: dvojčica

Najljubša hrana: sladkarije, sladkarije in še enkrat sladkarije

Hobiji: kuhanje- seveda, odbojka in smučanje

Želje za prihodnost: da bi uspela kot pevka

Kakšni fantje so ji všeč: nagajivi in nasmejani, seveda je mišičasto telo nujna dodatna oprema, hi, hi


POLONA je najmlajša med nami. Včasih jo kličemo tudi lisička, saj zna obrnit vsakega fanta. Rada ima modo in je glavna pri kreiranju našega seksi videza. Poleg petja in plesa želi postati znana modna kreatorka.

Horoskop: tehtnica

Najljubša hrana: testenine in pizze

Hobiji: kreiranje oblek, risanje, rolanje,

Želje za prihodnost: postati želi modna kreatorka in stilistka in seveda pevka turbo glasbe

Kakšni fantje so ji všeč: svetlooki, urejenega videza in lepe postave


MARJANA je edina oddana. Najraje ima romantične sprehode s svojim fantom. Je velika ljubiteljica narave. Poleg tega pa obožuje dobre viže. Odlično igra harmoniko. Njena najljubša barva je zelena- seveda.

Horoskop: ribica

Najljubša hrana: sladoled in lizike

Hobiji: igranje harmonike, smučanje, izleti v gore

Želje za prihodnost: želi se prijaviti na miss cvička, preizkusila se je že kot Lepa soseda, končna in največja želja pa je, da bi postala Miss Slovenije, saj verjame, da se ji bodo s tem naslovom odprla vrata v poslovni svet

Kakšni fantje so ji všeč: njen fant, ki jo podpira pri njeni karieri

Vse pa rade plešemo, pojemo in se veselimo. In upamo, da se bomo kmalu skupaj veselili naših uspehov na slovenski in tuji glasbeni sceni. Poljubčki!!!
v m p m